lördag 25 februari 2012

Fenerbahçe vs. Galatasaray

Nästa resa beställd, bokad och betald. Avresa till Istanbul lördag 17 mars med söndagsmatchen som höjdpunkt. Seniorspinninggängets årliga fotbollsresa.

Turk Telekom Arena
Förra året hejade vi på Svennis Leicester, den här gången håller vi på Johan Elmanders Galatasaray. Dom är serieledare och har hemmaplan i den här matchen mot serietvåan Fenerbahçe. Men bäst är väl att hålla sig neutral om det blir heta känslor i matchen mellan lagens supportrar.

Hoppas Elmander gör en bra match

Vi har sån tur att spinningkompisen Erdogan är turk och har bra kontakter där i Istanbul och han sköter allt det praktiska runt matchen och andra aktiviteter på resan, medan Stig fixat flyg och hotell, vi andra har det bra förspänt. Vi behöver bara se till att komma i tid och sköta oss. Och ha kul.

Matchbiljetter till alla är inte riktigt klart än, några får nog se matchen på en sportbar, men det kan nog vara väl så kul det också. Det kommer att bli en upplevelse för alla oss som är med på resan.

Sen har vi allt det andra också som kommer att bli kul att uppleva i Istanbul. Redan innan vi kommit iväg på den här turen räknar jag med att det blir en snabbrepris ganska snart, då med Margareta som resesällskap. Istanbul har alltid stått på Margaretas önskelista så det är klart att hon också ska få se Hagia Sofia.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar