fredag 3 februari 2012

Inne på sista veckan

Teneriffa skymtar på andra sidan
Dom här dagarna gick fort. Ja, vi har fyra dagar kvar förstås, och mycket kvar att göra och se, men visst börjar vi runda av lite nu, och vi har och har haft fina dagar här i Las Palmas, det finns så mycket att göra.

Fina fiskerestauranger
I går tog vi en busstur till det nordvästra hörnet av ön i riktigt kalasväder. Vi kanske skulle varit kvar på stranden, men Las Nieves var en så fin lite stad att strosa kring i i solen. Förmiddagskaffe och lunch, sen tog vi bussen till nästa stad. Och till nästa.

Vi som tänkte hyra bil för att åka runt har klarat oss minst lika bra med bussarna, kanske bättre, och det blev ju bra mycket billigare också.

I kväll blir det invigningen av karnevalen med kröning av karnevalens drottning, det ska bli kul att få vara med om. Massor av aktiviteter i St Catalina-parken. För väl bara vara försiktig med ficktjuvar förstås när det blir sån folksamling, men det ska nog gå bra. En ny gäst här på hotellet berättade just att hennes gubbe blivit av med sin plånbok, bortkollrade av några snygga tjejer, men jag är vål inte så lättlurad? Nu är jag i alla fall på min vakt.              

1 kommentar: