tisdag 7 februari 2012

I morrn åker vi hem

OBS, jag skrev fel tid forst. Kolla tiderna har nera:

Vad var det mer vi skulle hunnit? "Det skulle jag ha köpt" brukar Margareta säga när vi kommer hem från en resa. Men nu hinner vi inte så mycket mer.

Sista joggingrundan är sprungen, jag skulle ha sprungit mer, men en 6-7 rundor blev det i alla fall. Idag sprang jag norrut så långt man kunde komma.

Redan 20 minuter från hotellet var det slut på husen, en kort grusväg sen blev det ett nästan en kilometer långt trädäck längs vattnet. Vilken härlig löprunda! Sen blev det lite knaggligare grusväg förbi en liten övergiven by bara 35 minuter från vårt hotell och efter ytterligare 10 minuter tog det stopp, sen var det militärt område.

På tillbakavägen satt Margareta på en bänk och funderade och tittade på vågorna. Det är mycket folk längs Las Canteras, men vill man vara för sig själv var det alltså mindre än en halvtimmes promenad till att få vara för sig själv.

Just nu fixar Margareta lunchen, sen blir det väl en promenad i några nya kvarter innan kvällsmiddagen som vi tänkt äta på fiskerestaurangen La Marinera i kväll längst upp på Las Canteras. Den ska visst vara riktigt bra. Och efter det tar vi en sista titt på Murgas-grupperna på karnevalen nere i Catalina-parken. Och i morrn bär det av hemåt, och vi får väl garderas oss med långkallingarna.

OBS, jag skrev fel tid forst. Det ar det har som galler:

Den som vill vinka till oss får gärna göra det i kväll kl 21, svensk tid, kl 20 lokal tid.. Vi sitter en stund då på bänken nedanför vår balkong. En webkamera med dålig kvalitet filmar vår bänk. Kolla HÄR och välj Peña la Vieja så sitter vi där och vinkar en stund innan fiskmiddagen. I morrn är vi hemma i Sverige igen.

3 kommentarer:

  1. Ser ut att vara risigt väder idag, lika bra att ni åker hem.

    SvaraRadera
  2. Såg inte till några som liknade er!

    SvaraRadera
  3. Vi tog en sista kopp kaffe pa Canteras i vantan pa bussen till flyget. Lite blasigt idag och lite kyligt. Joda, lika bra att aka hem nu och den varsta kylan i Sverige verkar vara over. Over and out. Nu stanger jag datorn.

    SvaraRadera