måndag 24 september 2012

Vandring på Mallorca

Vandringsresor verkar väldigt populära, bara nu i höst är det tre av mina bekanta som är iväg på sådana resor. Till Ligurien åkte en och en till Österrike. Vi ger oss iväg på söndag för en vandringsvecka på Mallorca.

Haglöfs Escape GT
Det här blir nog en rätt lindrig vandringstur, men det gäller ändå att vara rätt utrustad, vi har ekiperat oss på Haglöfs Outlet i Avesta. Vid Dalahästen.

Våra skor, Haglöfs Escape, köpte vi där i somras för c:a 1000 kr paret, 2-300 kr billigare än normalpriset. Så fick jag tag på ett par långbyxor också till bra pris. Margareta köpte sina för ett par år sen, och dom verkar outslitliga. Kortbyxor har vi också köpt tidigare.

Det är nog fortfarande högsommarvarmt på Mallorca, men skulle det bli kyligt så har vi med oss våra Haglöfsjackor som vi köpte på Naturkompaniet inför Kinaresan 2005, dom jackorna verkar också outslitliga och kommer att hänga med bra länge än.

Finca de Galatzo
Är det kul med en vandringsresa kanske vi tar en tuffare tur nästa gång, och då kanske vi behöver lite kraftigare kängor med höga skaft, vi får väl se. Men det är så behändigt att ha så nära till Haglöfs Outlet. Genomskinlig smygreklam för Haglöfs, men jag har varit nöjd med allt jag köpt hos dom.

Vädret nästa vecka på Mallorca ser ut att ligga mellan 24-26 grader och nån droppe regn kan det också bli. Valldemossa blir nog en höjdpunkt.
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar