måndag 10 september 2012

Höstresa 2012

Vi blev sugna igen att röra på oss. Och då vår dotter Annika provade en vandringsresa i somras i Ischgl tänkte vi att det skulle vara kul. Vandringsresa till Mallorca blev det för oss.


Vi är nog några av de sista i vår ålder som aldrig varit på Mallorca och man har ju hört så mycket positivt om  den ön så det är klart att vi länge har velat åka dit, och nu är det dags, 30 september åker vi med Grand Tours.    

Chopin trivdes här
Wii-Resor och Tema-resor m.fl. har också vandringsresor dit, men den här gången fick det bli en PRO-resa. Antagligen lite lättare vandringar, men blir det för enkelt får vi ta en tuffare resa en annan gång. Redan nu fick jag syn på en fin resa med Tema som lockade lite: Vandring på La Palma Svårighetsgrad 3 (av 3) men det ska vi väl klara. Jag ska visa Margareta den här resan!

Men nu är det Vandring på Mallorca som gäller, med fast plats i Palma Nova, sen är det buss eller taxi till dit man ska börja gå. Höjdpunkter? Kanske Chopins Valdemossa? Eller den "bortglömda byn Galilea"? Vi får väl se, det kommer bilder och rapporter här under första veckan i oktober 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar