söndag 29 januari 2012

Spansk dansuppvisning

På söndagspromenaden hamnade vi i Doromas-parken där vi hört att det skulle bli dansuppvisning på förmiddan. Skulle vi komma försent? Klockan var över elva när vi kom dit.

Men nejdå, publiken hade samlats, 10-15 musiker, 8-10 sångerskor och kanske 20 dansare. Och några ljudtekniker som testade och drog sina sladdar och framåt halv tolv var det klart att börja, sång och musik och dans. Och regn. Första numret kortades av och så blev det paus i stället! Bad luck.

Men som tur var blev det bara en liten skur, efter 10 minuter var dom igång igen, och gav sig inte förrän efter nästan två timmar! Riktigt kul, vi satt kvar hela föreställningen som var i en liten servering, så vi kunde passa på att äta och dricka också mens vi kollade på underhållningen. Vi som är i branschen hade extra stort nöje av dansen, men hur jag än försökte fick jag inte chansen när publiken skulle vara med och dansa. Vi går nog dit nästa söndag också, men då ska vi sitta längre fram så jag får ta en vända med nån dansant spanjorska.

Efter dansen gick vi 50 meter till Las Palmas finaste hotell och satte oss i baren med varsin cappucino innan vi promenerade hemåt i solen längs vattnet. En skaplig söndag, kanske den skönaste dagen hittills på vår vintersemester.           

1 kommentar:

  1. Låter ju strålande. Har ni biljetter med Spanair kanske ni blir kvar fram till sommaren...

    SvaraRadera