lördag 21 januari 2012

Resan till Las Palmas har börjat braFrån vår balkong
Vi ska vara borta tre veckor och bo på samma ställe hela tiden, lite fundersam kan man ju vara då innan man vet hur man kommer att få bo, men det var väldigt likt det som Fritidsresor lovat i katalogen, ja kanske lite bättre t.o.m. Gubbarna som driver det lilla hotellet Maype är kanske lite lustiga, omöjliga att få att dra på munnen, men det bryr vi oss inte om.

Ett rum som ser ut som vi trott, kök med allt vi behöver, Internet nere i receptionen (det måste väl bli standard på rummet snart) = helt OK, riktigt bra.

Folk går dygnet runt
Balkong på tredje våningen direkt efter Las Canteras där det rör sig folk och en lång bit in på natten. Alltid nåt att titta på. Mycket folk överallt, mest spanjorer så turisterna märks inte så påtagligt, massor med matställen etc. Turistigt? Nja, egentligen inte, det blir väl mer så när vi tar en tur ner till badorterna i söder, vi tar bussen dit nästa vecka.  

Lätt att få nya bekanta
Jag har hunnit springa ett varv på Las Canteras, 7 km, det blir fler gånger. Och i morgon är det "Las Palmas Marathon" nedanför vår balkong, det ska bli kul att få kolla in ett marathon för en gångs skull och slippa slita själv.

Allt har börjat bra, och idag firar vi Margaretas födelsedag hela dan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar