onsdag 30 november 2011

Ny resväska


Margareta valde färg
Förberedelserna för vintersemestern till Las Palmas fortsätter. Det blev en ny resväska idag. En Airtech Carlton med TSA feature som dom gillar i USA. Ordinarie pris 1195 kr, nu 795 kr. Coop Forum.

Vi har egentligen redan fler resväskor än vi behöver, men dom utvecklas ju och blir bättre dom också, och nu har ju dom ju fyra hjul så man kan snurra runt dom lite hur som helst, det är praktiskt.

För många för vårt förråd
Dom senaste köpte vi till tågresan till Italien. Med skarpa färger så att man lätt ska känna igen dom bland alla andra väskor på bandet. Men dom har bara hjul i ena sidan. Man kan visserligen dra dom en kabinväska förstås, men på tåget räcker inte det när man behövde svänga i trånga korridorer, och det är nog bra när man åker flyg också så vi satsade på en sån. Det blir väl Margaretas väska så tar jag den ljusgröna gamla (ja, bara 3-4 år gammal). Jag gillar resväskor med färg och den ljusgröna är lagom skrikig.

Så röjde jag nu i vårt lilla källarförråd och räknar nu ihop till, förutom den nu nyinköpta, 3 stora väskor, en något mindre och 4-5 i storlek som en kabinväska. Jag trodde vi hade 3-4 gamla väskor till, men vi har väl  slängt i nån flytt, det var bra. Och nu får vi nog fråga runt bland våra bekanta om det är någon som behöver en ny väska, eller så får några gå med i utförsäljningen på Blocket. För efter vintersemestern ska vi  förstås ha plats för den här nya, och kanske tom köpa en till sån här med fyra hjul och TSA feature. Man vill ju hänga med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar