söndag 11 september 2011

Vintersemester

Första vintern när vi båda har slutat jobba blir i år, och en tanke vi alltid haft är att få en tid på vintern i lite varmare länder när vi jobbat färdigt. Inte bo borta halvårsvis och inte försöka skaffa något eget utomlands men en långsemester på kanske en månad kunde vara lagom, inte så mycket mer. Och så vill inte Margareta åka för långt bort.

Las Canteras 
Så för att känna hur det känns blir det Gran Canaria i januari. Tre veckor i Las Palmas i ett lägenhetshotell på Las Canteras, och det fina är att strax efter att vi bokat säger Stig som bott 2 år i Las Palmas att där på Las Canteras är det allra bäst att bo. Och i lokaltidningens resetips läste jag också att det är den stranden man  rekommenderar allra mest på hela Kanarieöarna. Så vi hoppas vi har gjort ett bra val. Bo längs med stranden med storstaden åt andra hållet när man lämnar hotellet.

Promenader och joggingrundor, läsa böcker på balkongen, hyra bil och hyra cykel, kanske nån konsert. Och god mat förstås.

Tyvärr missar vi karnevalen i Las Palmas som visst ska vara nåt alldeles speciellt, men när den har börjat är vi hemma i Sverige igen.

Men du som känner till Las Palmas - har du några bra tips? Sånt som man inte får missa.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar